Home Bestellen
zWISo - home
 
 
Meer informatie

Leerkrachtassistent zWISo

 

Niet tevreden? Geld terug!

Uitgeverij Zwijsen BE biedt u voor, tijdens en na de aankoopbeslissingservice en ondersteuning. Zo garanderen wij u succes! Start u met zWISo in één of meer leerjaren, dan biedt Zwijsen u:

Gratis implementatieworkshop voor het hele team

Om zWISo beter te leren kennen en optimaal in te zetten in uw klas organiseert Uitgeverij Zwijsen BE, onder begeleiding van onze regioverantwoordelijken en de projectleider, gratis een implementatieworkshop. In aparte groepen maakt u grondig kennis met de methode. Via voorbeeldlessen krijgt u snel inzicht in de uitgangspunten van zWISo, de materialen en de leerlijnen per leerjaar. Om sterk te starten met zWISo in het nieuwe schooljaar!

Gratis begeleiding bij u op school

Ook na de invoering van zWISo verliest Zwijsen u niet uit het oog. U kunt ten allen tijde een beroep doen op onze regioverantwoordelijken. Wij komen graag naar uw school om u te helpen bij specifieke vragen.

Gratis gebruikersnamiddagen voor het hele team

Op vraag organiseert Uitgeverij Zwijsen BE regionale gebruikersnamiddagen voor leerkrachten die met zWISo werken. U wisselt van gedachten met collega's, u stelt vragen aan elkaar en wisselt tips uit. Dit gebeurt onder begeleiding van onze regioverantwoordelijken en de projectleider van zWISo.

Niet tevreden? Geld terug!

Voldoet zWISo na één schooljaar toch niet aan uw verwachtingen? Dan geeft u de aangeschafte gebruiksmaterialen terug en ontvangt u het geïnvesteerde bedrag van Zwijsen terug. Voor specifieke voorwaarden neemt u contact op met onze regioverantwoordelijken.

 
 


© Uitgeverij Zwijsen
Rijnkaai 37 bus 9
2000 Antwerpen
03 205 94 94
info@uitgeverijzwijsen.be
www.uitgeverijzwijsen.be

zWISo per leerjaar

Uitgangspunten
1 2 3 4 5 6
Aanpak
1 2 3 4
Testimonials
1 2 3 4
Materialen
1 2 3 4 5 6
Downloads
1 2 3 4 5 6

Bekijk onze zWISo-filmpjes!

Juf Sonja - Leerjaar 1
Bekijk het filmpje
Juf Inge - Leerjaar 2
Bekijk het filmpje
Juf Katrien - Leerjaar 3
Bekijk het filmpje