Home Leerjaar 1 Testimonials
zWISo - home
 
 
Meer informatie

Leerkrachtassistent zWISo

 
   
 

Juf Sonja

Leerjaar 1

De Leerboom
Demaeghtlaan 40
1500 Halle

Leerjaar 1 - Testimonials

Aan de basis van zWISo liggen onderzoeken, studies en praktijkervaringen. De methode werd in de praktijk getest en aangepast op basis van de opmerkingen van o.a. testscholen. Dit alles met één enkel doel voor ogen: een methode ontwikkelen waar leerresultaten en leerplezier hand in hand gaan.

Jenneke Cauwels

Juf 1ste leerjaar - Boodschapinstituut Boortmeerbeek

Jenneke CauwelsWerken met zWISo is zowel voor de kinderen als voor mij een positieve ervaring geweest. Door het spelend leren en de aandacht voor het 'doen' en 'ervaren' is de betrokkenheid van de kinderen groot. Rekenen wordt niet onnodig moeilijk gemaakt. De modellen die in zWISo gebruikt worden zijn origineel en gemakkelijk te begrijpen door de kinderen. Ze worden bovendien ondersteund door aantrekkelijke materialen. Dit was het duidelijkst bij de brug.

Nog nooit hadden mijn leerlingen het zo snel onder de knie. Wisse en Roeffie Rups komen echt tot leven in de klas. Zij zorgen voor extra motivatie en uitdaging, vooral bij kinderen die het wat moeilijker hebben. Tot slot zijn zowel de handleidingen als de werkboeken overzichtelijk en duidelijk gestructureerd. Kortom, ik ben overtuigd!

Lieve Teblick

Wiskunde juf 1ste leerjaar - GBS Ekeren

Lieve TeblickzWISo is een kindvriendelijke methode. Wisse en Roeffie Rups maken de wiskundelessen zoveel leuker. De kinderen zijn echt verzot op die poppen. zWISo is een methode die rustig de leerstof opbouwt en kinderen de kans geeft alles grondig en inzichtelijk onder de knie te krijgen.

Wie zei dat automatiseren saai is? De 'Wisse oefent' lessen worden al snel herkenbare momenten waarin met veel inzet wordt gerekend. Mijn leerlingen keken er elke keer opnieuw naar uit om naar mijn wiskundeklas te komen en dat geeft me de zekerheid dat rekenen ook leuk kan zijn. zWISo wil ik in de toekomst zeker verder gebruiken!

 
 


© Uitgeverij Zwijsen
Rijnkaai 37 bus 9
2000 Antwerpen
03 205 94 94
info@uitgeverijzwijsen.be
www.uitgeverijzwijsen.be

zWISo per leerjaar

Uitgangspunten
1 2 3 4 5 6
Aanpak
1 2 3 4
Testimonials
1 2 3 4
Materialen
1 2 3 4 5 6
Downloads
1 2 3 4 5 6

Bekijk onze zWISo-filmpjes!

Juf Sonja - Leerjaar 1
Bekijk het filmpje
Juf Inge - Leerjaar 2
Bekijk het filmpje
Juf Katrien - Leerjaar 3
Bekijk het filmpje