Home Leerjaar 4 Testimonials
zWISo - home
 
 
Meer informatie

Leerkrachtassistent zWISo

Leerjaar 4 - Testimonials

Aan de basis van zWISo liggen onderzoeken, studies en praktijkervaringen. De methode werd in de praktijk getest en aangepast op basis van de opmerkingen van o.a. testscholen. Dit alles met één enkel doel voor ogen: een methode ontwikkelen waar leerresultaten en leerplezier hand in hand gaan.

Binnenkijken in de klas van juf Veerle

juf Veerle Met zWISo lukt het al aardig in de klas. Sinds ik met zWISo werk verlopen de lessen een stuk inzichtelijker. Ook in de lessen rond breuken. Elke leerling heeft hiervoor een breukendoos. Een klassikale breukendoos vind je in de Leerkrachtassistent van zWISo.

Elke les over breuken is een echte doe-les. En wat de leerlingen zelf doen, onthouden ze ook beter. De handleiding laat duidelijk zien hoe je deze lessen systematisch opbouwt. De leerlingen werken eerst klassikaal met de nodige ondersteuning. Daarna gaan ze aan de slag in hun werkboek. Daarbij hebben ze altijd hun breukendoos bij de hand. Vroeger waren de breukenlessen dikwijls heel moeilijke lessen. Je moest ook alles helemaal uittekenen op het bord. Nu de leerlingen elk hun eigen breukendoos hebben, wordt alles voor hen veel concreter en inzichtelijker. Want wat ze zelf doen, onthouden ze nu eenmaal beter.

 
 


© Uitgeverij Zwijsen
Rijnkaai 37 bus 9
2000 Antwerpen
03 205 94 94
info@uitgeverijzwijsen.be
www.uitgeverijzwijsen.be

zWISo per leerjaar

Uitgangspunten
1 2 3 4 5 6
Aanpak
1 2 3 4
Testimonials
1 2 3 4
Materialen
1 2 3 4 5 6
Downloads
1 2 3 4 5 6

Bekijk onze zWISo-filmpjes!

Juf Sonja - Leerjaar 1
Bekijk het filmpje
Juf Inge - Leerjaar 2
Bekijk het filmpje
Juf Katrien - Leerjaar 3
Bekijk het filmpje